Κοτόπουλο με κάρυ και κρέμα γάλακτος

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κοτόπουλο με κάρυ και κρέμα γάλακτος

ΥΛΙΚΑ
  • 4 στήθη από κοτόπουλο πίνδου
  • 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κ. σούπας κάρυ
  • 1 πιπεριά πορτοκαλί
  • 1  ζωμό κότας
  • 1/2 φλ. κρέμα γάλακτος
  • 1 κ. σούπας μουστάρδα
  • Αλάτι και πιπέρι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Κόβουμε το φιλέτο σε κύβους και το αλατοπιπερώνουμε. Ζεσταίνουμε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι.Μόλις ζεσταθεί καλά, ρίχνουμε το λάδι, το κρεμμύδι σε φέτες, το σκόρδο και την πιπεριά.

Ανακατεύουμε λίγο το κρεμμύδι μέσα στο λάδι, και ρίχνουμε αμέσως το κοτόπουλο. Σε δυνατή φωτιά ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να αρχίσει να παίρνει χρώμα.στη συνέχεια ρίχνουμε το ζωμό το κάρυ και την κρέμα γάλακτος και τη μουστάρδα(μπορούμε να βάλουμε και μουστάρδα με μέλι). Ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η σάλτσα. Σερβίρετε προαιρετικά με πατάτες baby.

No Comments

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.